Måndagen den 25 juni 2012

Jahopp, då är snart juni slut och snart början på juli ... Och hur mycket sommarväder har vi haft ...? INGENTING!!!! Eller jo, typ 2 veckor i maj eller när det nu va, sen har det bara vart regn, moln, blåst och ännu mera regn! Man blir ju för f*n deperimerad :( Lite smått avis på en av mina vänner som åke till solen och varmare breddgrader i morron, bäst för henne att hon solar lite åt mig oxå! ;)

Annars då? Jobbet flyter på bra, gjorde min första vänd första samtalet andra dagen på telefon :) Träningen håller i sig än, inte lika ofta men i alla fann nån dag i veckan xD Får bli ändring på de nu!
.

Tycker denna bild passar på med tanke på skitvädret som tydligen ska hålla i sig ett tag till ....

Onsdagen den 6 juni 2012

Skämtar ni med mig?! 6 JUNI REDAN?! Va ju nyss mars kändes de som .. Tiden går alldeles för fort!

Så, vad har hänt under de senaste veckorna? Jo, jag började jobba på 118700 i Karlstad i början av maj som säljare av annonsering/marknadsföring till företag. Kändes jättebra i början och hade hittills några av mina bästa arbetskamrater och chef! Det var tack vare dom som jag hängde i längre än vad ja trodde efter ca 2 veckor, men sen efter yttligare 2 veckor så kände jag att detta va ingenting för mig, jag klarade inte av pressen helt enkelt. Så jag sa upp mig och börjar på Transcom nu på måndag i stället, ska sitta på Tele2's kundservise och jag tror det kommer passa mig bättre :)

Vad har hänt mer då? Jo just det! Va och tatuerade mig hos Danne igår, men resultatet kommer inte upp på bild förrän det är helt läkt och ifyllt en sista gång så det kan ta ett tag. Mycket roligare och visa upp den ordentligt när de är 100% klart :)

Dagen som gått idag har i alla fall mestadels gått åt till storstädning av lägenheten, vilket behövdes! Efter det bar de av ner till pappa och Kattis för att va med och fira deras bröllposdag, 11 år som gifta firar de idag :) Så innan maten bjöd Kattis mig och henne själv på champange och jordgubbar :) Varken pappa, Tobias eller Andreas dricker de så de fick nöja mig med jordgubbar. Efter det vart det 3 rätters bestående av toast skagen, grillat m. hemmagjort klyftpotatis och kladdkaka till dessert :)

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av tatueringen och för att få upp värmen lite! Blir kallt inne när fönstrena och balkongdörren stått uppe nästan hela dagen för att få in lite frisk luft.
.
Over and out!