1 september 2012

Här va det ett tag sen man skrev kom ja på nu ... Plus att Lisa är på mig som en jävla hönsmamma; MADDE!!! DU BLOGGAR DÅLIGT!! Så man får väl slänga upp ett inlägg för att få tyst på henne ;)
 
Vad har hänt sen sist då? Är kvar på Tele2 kundservice ett tag till, har gått och blivigt sambo i en 2a och är förlovad! :) Skaffat en till misse har vi gjort och så nu har min bääääbis fått en lekkompis :)
 
Känner att jag bara vill vara ledig nu på tal om annat, har jobbat sen i måndags och ska jobba till nästa torsdag, 11 dagar i rad utan ledigt ... :( USCH! Men de är väl bara och hänga i antar jag ....
 
Kvällen har i alla fall bestått av lite mys med kräftskiva hemma hos mamma och Anders med kusin vitamin x2, morbror och hans sambo + kompisar till mamam och Anders. 
 
Just nu sitter jag och väntar på att min man ska komma hem en sväng efter en heldag i Örebro som chaufför åt hans syster och hennes vänner som är på möhippa, de skulle tydligen på krogen i stan så han kommer hem en sväng innan de ska hem igen :) Knappt setts nå på hela veckan "/
 
Nej hörreni, nu ska jag glo mer på TVn och sen ta natten, ska ju som sagt jobba i morron med -.-, Ha de bäääst!