Måndagen den 15 oktober

Och här hade det vart stendött sen en dryg månad bakåt ja ... Har inte haft så mycket att blogga om egentligen. Dagarna ser ungefär lika dana ut som alltid, jobbar, umgås med vänner och familjen, nån utgång hit och dit. 
 
Lägenheten är i alla fall helt klar nu! Det enda som är kvar är att de ska komma och tapetsera om i alla rum utom vardagsrummet, inga fel! Men vi har allt planer på att tapetsera om där med, men det får bli längre fram. 
 
Annars då ..? Va på akuten i Karlstad förra söndagen. De ville ja skulle komma in pga. smärtor långt ner i magen, men efter en del prover och ett ultraljud kunde de konstatera att dey bara var ägglossningen som spökade. Eftersom jag har haft preventivmedel i en del år har jag ju aldrig känt av det förr då man inte har nån. 
 
Har i alla fall intagit soffläge i väntan på att min bättre hälft ska komma hem efter han slutat för kvällen, tänkte sno lite av hans värme när han kommer hem nämligen! Fryser som attan! Ska nog ta en värmande dusch till att börja med, men först blir det att dränka håret i Ricinolja, har hört att det ska få håret att växa snabbare och bli tjockare då det stimulerar rötterna. Återstår och se om det funkar eller inte.