Mission Impossible: Ghost Protocol

Ikväll blir det bio med fis Lisa :D



....

Varför finns det mer svåra än lätta val i livet ?


2012-01-22

Denna veckan har vart ganska lugn. Har umgåtts med Lisa, Louise & Viktor, min "man" (;p) och idag va vi hembjudna till pappa och Kattis på mat :) I morron kommer mormor och hennes syster Lena och hälsar på, på min städ och tvättdag :p Blir att skynda sig lite så man hinner klart innan de kommer.

Det är mycket tankar som flyger runt i min lilla hjärna nu, mycket som kommer att förändras. Är så tacksam över att jag har så många som finns och stöttar, ni är guld värda!


Bjuder på en liten bild på Missie som ligger och myser i min garderob, knasiga katt!


Ingen rubrik

Detta med att blogga går väl si sådär .. Men de blir ju några inlägg i alla fall.

Åkte till Lisa igår och stannade över natten, va väl hemma runt kvart i 6. Sen fick ja besök av min "man" (moahaha). Fick för oss att vi skulle våldgästa Lollan och Viktor mitt i natten så kom nyss hem ;p Skönt att ligga i sin egen säng :)

Ser ut som de blir en promenad med mamma och voffa i morron oxå, hoppas de har slutat regna tills dess!

Nej nu är de banne mej dags att sova, kl är ju fan 05.08 !!


Måndag 9/1-2012

Har precis tagit en välbehövlig dusch och ny myst ner mig i soffan för att kolla på min nya favoritserie :)

I morron kl 09.00 kommer mamma hit med Shanti, hennes vovve, så ska ja ha henne hela dagen medans mamma är i Karlstad och gör ärenden.


2012-01-05

Precis hemkommen efter att ha vart med och firat att farmor och farfar har vart gifta i hela 50 år, guldbröllop som de så fint heter (tror jag) :) 50 år, de är ju lite mer än halva livet, att de stått ut med varann! Haha nej då, skojar bara :)
Kvällen bjöd i alla fall på god 3rätters på Maxim och gott sällskap med de närmsta släktingarna.

Nu sitter jag och väntar på "finbesök" som borde dyka upp när som helst, i morron blir de Harry Potter maraton med de bästa ! :)


2012-01-02

Nytt år och nya möjligheter! Dagen har bestått av AF, Maxi och städning av lägenheten.



I fredag hade jag Lisa här över kvällen/natten innan vi drog vidare till Lollan. Det blev tacos, film, fix med naglar och ansiktsmask inför nyår. En myskväll med andra ord :)

Lite bilder från när vi va hemma hos Lollan i lördags :)
Vi gjorde egen pizza till middag.

Redo för att fira in 2012! Outfiten bestod av en svart klänning med spets över bröstet, svarta strumpbyxor med glitter i, boots lånade av Lollan, och självklart en partyhatt :)

Lollan och hennes pöjk Viktor :)

Lisa :)

Jag och Lisa, börjar se lite smått dragen ut ;p

Blev lite SingStar :)

Och denna bilden på mig får avsluta detta inlägg, finns bilder som jag inte vågar lägga upp i bloggen och Lisa och Lollan vet vad jag pratar om ;p