-9 kg!

Vägde mig hemma hos pappa förut och såg att jag gått ner 9 kg redan och det är 5 dagar efter förlossningen! -2 kg till så är jag nere på samma vikt som jag hade på inskrivningen på MVC, men det tar vi med en massa vagnpromenader :)
 
 

Förmiddags mys ♥

 

Varit på kalas

Då har lilla Nathalie fått vara med på sitt första kalas! Har vart och firat min pappa och hans fru som fyller år, gick hur bra som helst! Hon sov igenom hela kalaset förutom när hon vakna en gång och ville ha mat och bytas på :) Blev även första promenaden med vagnen då vi gick ner. Hon fick även lite presenter av gammelfarmor, gammelfarfar och pappas frus föräldrar :) Två bodys och två par strumpor av gammelfarmor och gammelfarfar och en slant till något fint av pappas frus föräldrar. 
 
När vi kom hem så tittade Linda och Christoffer över en sväng och sa hej och spana in Nathalie, Christoffer va ju tvungen att hälsa på sin lilla guddotter :) 
 
Nu ligger hon mätt och nöjd i pappa Johans famn och sover så vi ska väl lägga oss för natten hade vi tänkt, bara hoppas på att hon inte vaknar till när vi förflyttar oss till sovrummet.
 
Stoltare morfar får man nog leta efter!
 
Mys med morbror
 
 
 
 

3:e dagen efter förlossningen

Vart tog magen vägen? Är bara en liten kula kvar som man knappt tänker på, skönt att kunna röra på sig igen utan att magen är i vägen eller tar i :) Bara huden som ska gå tillbaka igen och bristningarna som ska blekna, får se va lång tid det tar :)
 
 

Nathalie ♥

I tisdags natt den 2 juli 2013 såg lilla Nathalie världen för första gången, 3180g och 49cm ren kärlek ♥
 
Ca 1 timme gammal
 
Runt 1 dygn gammal, kanske lite mer
 
I bilen på väg hem, ca 2½ dygn gammal
 
Lucifer är mycket intresserad av vår nya familjemedlem
 
Hittade mina 2 älsklingar sovandes i soffan när jag kom ut ur duschen ♥