Duktig tjej!

Hej på er!

Har precis lagt mig i sängen för att ta min dagliga dejt med Herr Kudde och Missie. Kvällen har spenderats med Kattis, blev god mat, vin och en massa prat :) Kom väl hem ca 00.00 och fick då för mig att jag skulle diska och städa, så nu är det rent och fint igen.

Har även lyckats med att hålla träningen denna veckan! Har tränat söndag, måndag, tisdag, promenad på onsdagen och sen tränig torsdag och idag. I morron blir det en promanad i stället, känner mig riktigt duktig! :)

Nu säger jag och Missie godnatt!

Hälsosam & beach 2012

Japp ni läste rätt! Jag ska börja följa med min kära vän Mickan till gymmet några dagar i veckan och bli mer hälsosam! Och för att snygga till figuren lite, förhoppningsvis :)
Va i alla fall med henne första gången idag, och fyfan vad otränad jag är, kommer ha gjordens träningsvärk! Men jag orkade mer än jag trodde, klara lixom 70kg i benpress och orkade springa längre på löpbandet än ja trodde, inte illa med tanke på min kondis. Måste säga att det kändes riktigt bra, bara hoppas det håller i sig oxå ;) Blev även en mycket god hemmagjord kycklingsallad hemma hos Mickan efter träningen! Och i morron kör vi igen, ska va nere hos henne kl 09.00!





Annars har helgen vart lugn, umgåtts med vänner och firat Andreas som fyllt 17. Hjälpte även mamma på Hälsomässan i lördags som hon höll i i helgen, fanns massvis med olika utställare som bla med smink, massage, olika kroppsbehandlingar, olika produkter som skulle förbättra hälsan och mycket mer "hokus pokus" som jag kallar det, HAHA!

Nej nu blire bannemej sängen, är helt slut efter träningen!
Ha de bra!♥


Onsdagen den 21/3-2012

Dagens;
Mötte mamma och mormor på stan över en fika och lite "fönstershopping". Efter det va de dags för fika nr 2 med min äldsta vän och lite mer "fönstershopping". En mysig dag med andra ord :)

Fick även dessa snygga brillorna av mormor, bågarna är verkligen neonrosa :) Fick dock ingen bra bild som gör färgen rättvisa.


Ordspråk

"When you want something you've never had, you have to do something you've never done"


2012-03-20

Hej på er!

Dagen hittills har bestått av lunch på stan med Kattis, myyys, och lite tittar på platsbanken. Just nu sitter jag framför TVn och väntar på den segaste personen jag känner, LOUISE! ;p Har jag tur skulle kanske Mickan titta upp en kortis innan, får se om det hinns med :)

I morron är det 2 fikastunder på stan inbokade, och lite mer platsbanken.
Nej, nu ska jag kila, måste in på Trumpan och handla lite. Ha de bra!
.
.

Hair extensions

Kom ju på att jag inte lagt upp nån bild sen jag fick håret isatt för ca en månad sen! Här får ni i alla fall se resultatet :) Håret kommer från HappyHair och är 45cm lågt och färgen heter Darkest Brown.


Måndag den 19/3-2012

Hmmm, går jämt liiite trögt detta med att blogga... Men så äre ibland. Annars har det inte hänt så mycket, gjorde sista praktikdagen på hunddagiset i fredags, tråkigt :(

Känner i alla fall att jag är på väg åt rätt håll nu efter många om och men, har börjat kunna sova bättre på nätterna och ligger inte längre vaken med "ångest" om man nu kan kalla det för det. Ska iväg på återbesök på måndag och få ett avslut på det hela, och då tror jag att jag kommer ha det lättare att lägga allt bakom mig.

Helgen har bestått av lunga kvällar med trevligt sällsakp och tvättstugan, vilket verkligen behövdes! Idag har jag inte gjort många knop alls, har bara vart och postat iväg ett nytt kassakort och fixat med naglarna.

Inte mycket planerat denna veckan heller. I morron ska jag luncha med Kattis på stan, fredag ska jag med Mickan till Karlstad eller Örebro och efter det verkar det som det blir lite tjejkväll med frisörlek och matlagning och på lördag ska jag hjälpa mamma på hennes mässa som hon ska ha, och på söndag blir det att fira Andreas som blir hela 17 år!

Nej nu ska jag fortsätta kolla på 2 and a half men på 6an :)
Ha en bra kväll!

20120303

Hej på er!
.
Idag har det inte hänt så mycket, va och firade Kattis mamma som fyllde år förut som bjöd på god mat och efterrätt. Kattis syeter och gubbe va oxå där så de va kul att träffa dom igen, va ett tag sen sist.
Hade Lisa här igår över natten, blev det vanliga som att laga mat, tjocka oss med godis och dricka, tv och en massa skitsnack :)
.
Annrars då? Har fått in de första kassakoren så det borde ramla in en slant på kontot snart, inga fel! Har tack och lov lyckats klara mig ganska bra utan att behöva låna en massa pengar, vilket är otroligt skönt. Vänar även svar från Arbetsförmedlingen om en sak som jag inte går ut med förrän det är 100% klart, bara och hålla tummarna! Har även gått och bleve långhårig igen, 15cm längre sen sist :) Tack igen för hjälpen Mickan! :)
.
I morron är det tvätt och städdag som gäller igen, sen ser det ut som att man får besök på eftermiddan/kvällen av Mickan. Mamma kanske skulle komma förbi en stund på dagen oxå, hon behöver tydligen hjälp med sin iPhone igen (hon har skaffa sig en 4s som hon inte kan med än).
.
Sen på måndag bär det av till hunddagiset för en ny vecka där igen :)
.
Bjuder på en bild från när jag och Kattis var iväg och blev fotade för "Modell för en dag".