20120303

Hej på er!
.
Idag har det inte hänt så mycket, va och firade Kattis mamma som fyllde år förut som bjöd på god mat och efterrätt. Kattis syeter och gubbe va oxå där så de va kul att träffa dom igen, va ett tag sen sist.
Hade Lisa här igår över natten, blev det vanliga som att laga mat, tjocka oss med godis och dricka, tv och en massa skitsnack :)
.
Annrars då? Har fått in de första kassakoren så det borde ramla in en slant på kontot snart, inga fel! Har tack och lov lyckats klara mig ganska bra utan att behöva låna en massa pengar, vilket är otroligt skönt. Vänar även svar från Arbetsförmedlingen om en sak som jag inte går ut med förrän det är 100% klart, bara och hålla tummarna! Har även gått och bleve långhårig igen, 15cm längre sen sist :) Tack igen för hjälpen Mickan! :)
.
I morron är det tvätt och städdag som gäller igen, sen ser det ut som att man får besök på eftermiddan/kvällen av Mickan. Mamma kanske skulle komma förbi en stund på dagen oxå, hon behöver tydligen hjälp med sin iPhone igen (hon har skaffa sig en 4s som hon inte kan med än).
.
Sen på måndag bär det av till hunddagiset för en ny vecka där igen :)
.
Bjuder på en bild från när jag och Kattis var iväg och blev fotade för "Modell för en dag".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback