Bowling & China Garden

Precis hemkommen efter ännu en dag på hunddagiset. Lika kul som vanligt, med det har vart ett satans liv på voffarna idag!

Idag är det även Lenes sista dag eftersom hon ska gå hem och bli mamma, så det ska firas med bowling ock Kinan ikväll :) Så börjar bli en aning stressad, ska hinna duscka och göra sig klar och betala in räkningarna (internetbanken har ju självklart en störning bara för det) innnan man blir upphämtad av Lene kl 20 över 6. Ser fram emot en trevlig kväll med troligtvis många skratt! :)




Nej nu måste ja kila, ha de bra!

2012-02-18

Idag är det då inte min dag i alla fall känner jag... Är helt slut i huvud och kropp och på världens mest kassa humör. Sitter i alla fall och väntar på att maten ska bli klar så man får i sig nånting. Kvällen igår spenderades med Lisa, som alla andra fredagar typ. Fixade så jag kunde lägga in musik i min telefon, fixade med mat, lekte med hennes nya kisse och satt och snacka skit, typ det vanliga :) Kom hem idag runt 14:00 och sen dess har jag inte gjort ett skit, skissa lite bara och satt sen i duschen i säkert en halvtimma. Har i alla fall gjort mina första praktik dagar på hunddagiset, måste säga att det känns riktigt bra! Finns så många sötnosar, och de lite mindre söta.. Nej nu ska jag fortsätta kolla på¨Not another teen movie som går på 3an och efter det blir det att kolla nyaste avsnittet av The Vampire Diaries :D

Skyddsängel

Fick denna söta skyddsängel av Kattis för några veckor sen, har den på mig varje dag i hopp om att allt kommer lösa sig och bli bra/bättre. Kanske låter lite kliché, but you never know.
Ligger för tillfället nerbäddad i sängen med min lilla bäbis :) Upp tidigt i morron och iväg till hunddagiset :)


Nelly.com


Längre hår? Ja tack!

Varför finns det inget mirakelmedel som får håret att växa över en natt ??! Visst, mitt eget hår har växt en del under tiden ja hade extentions i, nuddar nästan precis axlarna av de som är längst. Och med extentions i blir det jobbigt efter ett tag, sova med de uppsatt, inte tvätta för ofta, inge balsam på fästena osv.

Men trots lite krångel så hade ja inte tvekat en sekund på att köpa nytt och sätta i, bara ekonomin såg lite bättre ut.


Lördagen den 11 februari 2012

Har precis kommit ut ur en varm och skön dusch, satte mig till och med på golvet en stund för de va så varmt och gött. Vad har hänt annars då? Inte så mycket, börjar min praktik på Hunddagiset på måndag, kul! :)
Igår hade jag Lisa och Lollan här på 3-rätters middag som bestod av toast skagen till förrätt, fylld lövbit med grönpepparsås och klyftpotatis till huvudrätt och sen farmors specialrulltårta till dessert :) Blev även lite vin och Jäger som Lollan hade med sig, och en massa skitsnack och film; PUSS IN BOOTS (Mästerkatten i stövlar)! Så jävla klockren :D

Just nu sitter jag och laddar hem ännu ett nytt avsnitt som kommit ut från The Vampire Diaries säsong 3, men de går segt som attan! :( Hoppas de blir klart till man ska sova i alla fall :) Funderar även på om man skulle ta och bädda rent, ska ju tvätta i morron så kanske vore smart.
.
.
Nej nu ska jag kila, ha en bra kväll!

Tankar...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, tycka, känna, tänka eller säga .. Många frågar hur jag mår, och jag svarar att jag mår bra ...men sanningen är att jag vet inte alls hur jag mår. Efter att ha tagit ett livsavgörande beslut som jag egentligen inte ville, men kände att det va för det bästa, vet jag inte riktigt hur jag ska må eller reagera alls. Jag vet bara att nu är det gjort och att det va det som va bäst för mig och personen som va inblandad, och de som kunde blivigt inblandade...

Men jag kan ändå inte släppa tanken om hur hade allt urartat sig om jag valt annorlunda, hur hade framtiden sett ut ? Det är en sak som jag aldrig kommer få veta, vilket förmodligen är bäst, men som sagt, det är klart man undrar. Sen känns det även som om ingen vet om vad jag egentligen går igenom, eller jag vet att ingen gör det som inte gjort samma val själv, inte ens de som "hjälpte" mig under söndagsnatten och ändå jobbar de med just detta och ser det i stort sett dagligen förstår.

Bröt i alla fall ihop första gången ikväll efter "ingreppet" och jag kunde inte sluta.. Önskade att jag slapp va själv hemma men troligen är det inte så många som är vakna runt 1 tiden på natten...

Jag vet att jag kommer ta mig igenom detta, frågan är bara hur lång tid som behövs.....