2012-04-25

Denna dagen har gått i ett känns det som! Började dagen med ett gympass kl 09:00 och efter det va de bara hem och duscha och göra sig klar för att åka och luncha med Kattis kl 12:00 :) Efter lunchen mellanlandade jag hos farmor och farfar för att låna deras dator för att kunna göra en test för ett jobb som vägrar funka på min dator (?)!! Och sen blev det två olika intervjuer på det! Med andra ord så kom jag nästan precis hem, skönt att slå ner röva i soffan måste jag säga, haha!

Så va de ju detta med kvällsmat oxå, är hungrig men vet inte vad jag är sugen på ... Ilandsproblem jag vet ;p Skulle även eventuellt med Mickan när hon skulle handla sen, för se vad fröken säger när hon slutar på jobbet.

Nej nu ska jag kila, ha det bra!


Såhär har jag sett ut idag! Jeansjacka, höga midjebyxor & skor (syns ej på bilden) från Nelly.com och en vit blus från H&M.

Kära lillebror ♥

Detta inlägg vill jag ägna åt min älskade lillebror Tobias. Tyvärr har vi glidigt isär en del sen jag flyttade hemmifrån i september förra året, vilket jag tycker är ganska så jobbigt. När jag bodde hemma så spelade vi kort och kollade på film tillsammans, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Men tyvärr så är det inte så längre, det är sällan han är hemma hos mig och hälsar på, även om jag försöker bjuda in honom. Det är klart jag förstår att han vill umgås med sina vänner, speciellt nu när de är 18 och får köra bil och gå ut på krogen osv. Men jag tycker ändå att vi ska kunna umgås bara syster och bror ibland, laga mat och ha filmkväll eller liknande. Jag älskar min lillebror över allt annat och vet inte vad jag skulle göra utan honom! Jag litar på honom till fullo och vet att jag kan prata med honom om vad som helst, jag hoppas bara att han känner likadant. Jag kommer alltid finnas där och ställa upp för honom i vått och torrt!
.
.
.
.
Jag älskar dig Tobias!♥

Läker på bra!

Idag är det 1 vecka och 1 dag sedan staven sattes på plats, och det läker på bra måste jag säga! Är inte blå längre och tejpen har låssnat, är bara ett litet hål efter kanylen. Men för att va på den säkra sidan satte jag på ett plåster, just in case :)
.
.
Se bara så fint de läker :)

Nu så...

...har jag min alldeles egna tagg till gymmet! Känns super! :)
.

4 dagar senare..

... så ser jag ut så här på armen. Gör tack och lov inte ont längre! :)
.

Ont :(

Igår va det dagen med stort D; insättning av p-staven! Va inte så farligt som jag trodde och sätta in den, va ju trots allt bedövad :p Är dock lite smått handikappad tills i morron, får knappt använda armen och det är ganska jobbigt. Ömmar och stränar beroende på hur jag vrider på den, att ta ur nycklarna ur jackfickan och ta av och på en tröja är en mardröm! Har i alla fall fått ta av lindan så har bara ett vattentätt plåster kvar som jag får ta bort tidigast i morron kväll.
.

Ny hårfärg

Va hemma hos pappa och Kattis i söndags och fick hjälp av Kattis med att slinga håret och här har ni resultatet! Blev ap-nöjd måste jag säga :D Va nervös över att det skulle bli för ljust men det blev lite guldaktigt, precis som jag vill ha det! Lite frächare med lite ljusare till våren och sommaren :) Ser nästan exakt ut som på bilden i verkligheten, men inte riktigt.
.

Lunchdejt

Nu drar ja iväg till mormor för en lunchdejt med henne :) Mys!


Påskafton och konstutställning

Glad Påsk på er alla glada och mindre glada där ute!

Min påskafton har spenderats med familjen på mammas sida nästan hela dagen, förutom i morse när jag vaknade upp hos Lisa :) Åkte till henne igår och det blev det vanliga, god mat, film och skitsnack ♥

Åkte i alla fall med mamma för att titta på utställningen i Lysvik (?) där hon fått möjligheten att ställa ut sina målningar, tydligen är det ca 1000 besökare på denna "konstrunda" varje år! Och när vi kom fram fick mamma reda på att det redan är 3 st som vill köpa en varsinn av hennes tavlor :D

Här kommer några smakprov!
.
.
.
.
Denna är min personliga favorit, riktigt läcker!

Dessa målningar är alltså målade med endast smältbar vaxfärg, litet strykgärn och ibland en "lödpenna".

Väl hemma igen vart det påskmiddag med familjen :)
Måste nog vara den sötaste förrätten ever!

Nej, nu ska jag kila, ha det fint!